Canon MILC
Canon EVF-DC1 elektronikus kereső Canon MILC
Érzékeny, nagy felbontású elektronikus kereső a kompozíciók kényelmes beállításáért. Akár 90 fokban is kiforgatható, így hagyományos, a tükörreflexeshez hasonló kezelést vagy derékmagasságú felvételkészítést biztosít.
Nettó bérleti díj 2,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EVF-DC2 elektronikus kereső Canon MILC
Kompakt elektronikus kereső adott PowerShot és EOS M fényképezőgéphekhez.
Nettó bérleti díj 2,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EOS M váz Canon MILC
18 megapixeles, cserélhető objektívekkel használható, kompakt rendszer-fényképezőgép, amelyet bárhová magával vihet. Az egyszerű, kreatív beállításoknak és a kiváló teljesítménynek köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is lenyűgöző képeket készíthet.
Nettó bérleti díj 2,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 18-55mm /3.5-5.6 IS STM Canon MILC
Sokoldalú és könnyű 18-55 mm-es zoomobjektív EF-M bajonettel az EOS M fényképezőgéphez. Állóképekhez és videofelvételekhez is ideális – a lenyűgöző tájképektől és meseszép portréktól a gyorsan pörgő eseményekig bármilyen téma megörökítéséhez alkalmas.
Nettó bérleti díj 2,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EOS M10 váz Canon MILC
Tedd meg az első lépést a cserélhető objektíves fényképezés világába, ahol a Canon profizmusa az egyszerű kezelhetőséggel párosul. Kompakt rendszer-fényképezőgép, amely a DSLR-gépek teljesítményét nyújtja könnyedén hordozható formában.
Nettó bérleti díj 4,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 28mm / 3.5 Macro IS STM Canon MILC
Nagyítsd fel a témák legapróbb részleteit ezzel a Canon EOS M sorozathoz illő innovatív, kompakt makroobjektívvel. A világ első beépített makrovakut tartalmazó autofókuszos objektívével garantáltan rávilágíthatsz a témák lényegére. A kiváló 1,2-szeres nagyítás pedig azt jelenti, hogy közelebb kerülhetsz, mint valaha.
Nettó bérleti díj 4,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 18-150mm /3.5-6.3 IS STM Canon MILC
Ideális teljes körű megoldás az EOS M használói számára, akik korlátlan kreatív lehetőségekre vágynak. 8,3-szeres optikai zoommal, 4 fokozatú optikai képstabilizátorral és léptetőmotoros fókuszálási technológiával rendelkezik.
Nettó bérleti díj 5,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EOS M3 váz Canon MILC
Az EOS M3 egy DSLR teljesítményét és egy kompakt fényképezőgép hordozhatóságát kínálja. Állj készen a történetek megörökítésére, bárhol is jársz.
Nettó bérleti díj 6,000 Ft /nap
Lefoglalom
Canon EOS M5 váz Canon MILC
A zoomobjektív ideális teljes körű megoldás az EOS M használói számára, akik korlátlan kreatív lehetőségekre vágynak. 8,3-szeres optikai zoommal, 4 fokozatú optikai képstabilizátorral és léptetőmotoros fókuszálási technológiával rendelkezik.
Nettó bérleti díj 10,000 Ft /nap
Lefoglalom