Canon-CPS-2.gif
Image

A Canon CPS szerviz összes szolgáltatása elérhető már Magyarországon is.

 Budapest, 2013. szeptember 10. – Magyarországon is elérhető a Canon Professional Services (CPS), amely díjmentesen nyújt exkluzív szolgáltatásokat a Canon modelleket használó profi fotósok és videósok számára. A CPS szolgáltatás célja, hogy folyamatos támogatást és tájékoztatást nyújtson, és világszerte segítse a profi fotósokat a Canon eszközök használatában.

Image

 A CPS tagság szigorú feltételekhez kötött: Arany, Ezüst és Platina, valamint egy, a professzionális videósok számára elérhető fokozata van, melyekre a felhasználók Canon eszközeik alapján regisztrálhatnak. A regisztrációhoz a lakcímre és e-mail címre van szükség, valamint a modellek pontos nevére, sorozatszámára, illetve a vásárlás dátumára, helyére és – amennyiben ez az információ is a rendelkezésre áll – a kereskedés nevére.

 A regisztrációt követően a felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak. Ez többek között tartalmaz egy CPS tagsági kártyát, a Canon Europe által kezelt e-mail fiókot, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra. A Canon a tagok számára a CPN magazint és hírleveleket is rendszeresen elküldi, melyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról és megoldásokról.

Image

A tagsággal együtt járó szervizszolgáltatás és kölcsönzés már Magyarországon is elérhető.

 

 Magyarországon CPS tagsággal rendelkezők számára a Camera Kft. nyújt teljes körű szervizszolgáltatást. A Camera Kft. szakképzett munkatársai várják a régi és az új CPS tagokat egyaránt. A CPS szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található: http://www.canon-europe.com/cps

 

Regisztráció: http://www.canon-europe.com/cps

 

Canon Europe

 A Canon Europe a világszerte ismert, fotográfiai és képalkotási technológiák vezető fejlesztő vállalatának, a japán Canon Inc. leányvállalata. Az 1937-ben alapított Canon Inc. több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai kutatások és fejlesztések területén. Bővebb információért kérjük, látogasson el a Canon magyar nyelvű honlapjára: www.canon.hu