j-Pro-fehr-httr-nlkl.png
canon-ef-90-millio.jpg

Canon – lelkes amatőröktől a hivatásos profi felhasználókig!

 A Canon márkanévvel ellátott termékek sok amatőr és hivatásos felhasználó álmait váltotta már valóra. A Canon EOS és kompakt rendszerű fényképezőgépek technológiai fejlesztéseihez a gyártó folyamatosan figyelemmel kíséri a felhasználók igényeit, hogy a kiváló képminőséget és teljesítményt garantáló Canon készülékek közül a lelkes amatőrök és a hivatásos profi felhasználók is megelégedéssel használhassák kreatív módon az igényeikhez leginkább illeszkedő fotóeszközüket.

j-Pro-fehr-httr-nlkl.png

Canon PRO termékek – megbízható minőség és teljesítmény a kreativitás élményéhez!

 A Canon a professzionális termékeinek értékesítésére a megfelelő színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében újszerű értékesítési politikájának köszönhetően a legelhivatottabb márkaboltjait kérte fel kizárólagos értékesítési joggal. Ennek biztosítása érdekében a Canon PRO termékei kizárólag Canon PRO márkaboltok által kerülhetnek értékesítésre, s kizárólag végfelhasználóként vásárolhatók meg.

img_8504_s.jpg

Canon PRO márkabolt, Camera Kft. – professzionális szaktudás, gépparkjának megújulás!

 Kifejezetten Canon termékekre specializálódott Canon márkaboltunk 2012 óta hivatalosan Canon PRO márkaboltként forgalmazza a Canon kiemelt, professzionális termékeit.

 A professzionális Canon fotóeszközöket hivatalból vagy hobbicélzattal használó PRO felhasználóink igényeinek megfelelően márkaboltunkban kipróbálhatóvá és összehasonlíthatóvá tettük a legkeresettebb Canon PRO termékeket és folyamatosan készleten tartjuk a PRO ügyfeleink által legkedveltebb PRO fotó- és videoeszközöket.

 Canon márkaboltként célul tűztük ki a Canon márka szerelmeseinek megfelelő tájékoztatását, s a Canon termékekkel való megismertetését. Canon PRO márkaboltként pedig további célunk a szakma nagyjainak teljes körű tájékoztatása a legújabb hírekről, szolgáltatásokról és termékekről.

 Cégünk minden lelkes és profi felhasználó érdeklődését szívesen fogadja, s igény esetén teljes körű szaktanácsadással egészítjük ki értékesítői profilunkat.

pro-4000_s.png

Canon LFP (Large Format Printing) fotónyomtatás – az élmények megosztására!

 A Canon PRO fotóeszközök technológiai előnyeit mi sem tükrözi jobban, mint a Canon PRO-4000 nagyformátumú fotónyomtatón keresztül történő formába öntése a Canon PRO termékek által megörökített pillanatnak.

 Az imagePROGRAF PRO-4000 a lehető legjobb minőségű fotográfiai nyomatokat biztosítja, és akár 44”-os képeket is képes előállítani páratlan minőségben, kitűnő sebességgel és megbízhatósággal. A LUCIA PRO 12-tintás rendszerrel a színek gazdagabbak, a feketék pedig mélyebbek – a nyomatok így hűen visszaadják az eredeti képet. Az új 1,28” széles nyomtatófej gyorsabb, mégis kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé. Az opcionális duplatekercses egység alkalmazható a folyamatos papíradagolásra vagy a kinyomtatott lap automatikus feltekercselésére.

cpn.png

Canon CPN (Canon Professional Network) – a Canon termékek oktatója!

 A Canon felismerte PRO termékeit használó ügyfelei megfelelő oktatásának szükségességét, hogy a legkorszerűbb technológiai újításokat tartalmazó Canon PRO modellek használata már az első perctől kezdve pozitív élményekkel párosuljon a PRO felhasználók számára. A Canon CPN weboldala nemcsak motivációt és ihletet ad olvasói számára, hanem folyamatos oktatást kínál minden érdeklődő Canon tulajdonos számára. A Canon CPN szolgáltatásai pedig a hivatalos hazai CPS szerviz szolgáltatásaival is bővültek! A Canon CPN szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található: http://cpn.canon-europe.com

Canon_sample_cps.jpg

Canon CPS (Canon Professional Services) – arany, ezüst és platina szinteken már Magyarországon is!

 A Canon CPN szolgáltatásainak részeként bevezetésre került CPS szolgáltatás a CPS rendszerében regisztrált termékekre vonatkoztatva vehető igénybe az adott országok Canon CPS szervizeiben. Az aktuálisan elérhető CPS szervizszolgáltatások azonban országonként eltérők lehetnek.

 A CPS szolgáltatások igénybe vételéhez a CPS tagság igazolására szolgáló CPS kártya bemutatása szükséges. A CPS tagság azonban szigorú feltételekhez kötött, s a felhasználók által CPS rendszerében regisztrált Canon eszközök alapján kerülnek besorolásra. Az elérhető szintek: arany, ezüst és platina, valamint a professzionális videós.

 Az ingyenes regisztrációt követően a felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak, mely tartalmazza többek között a CPS tagsági kártyát, egy e-mail fiókot, melyet a Canon Europe kezel, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra.

 A CPS tagságnak köszönhetőek a regisztrációt követően CPN magazint és hírleveleket is rendszeresen kaphatnak, melyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról, elérhető szoftverfrissítésekről is.

 Mindezen felül pedig a CPS kártyát felmutató Canon tulajdonosok az egyes Canon rendezvényeken akár külön CPS-támogatást is kaphatnak, mely támogatás jellege és mértéke az éppen aktuálisan megrendezésre kerülő rendezvény jellegétől, elhelyezkedésétől és méretétől függően változhat – az adott rendezvényeken elérhető aktuális támogatásokról minden esetben az aktuális rendezvényeken kaphat részletes tájékoztatást.

 Magyarországon a Canon hivatalos hazai márkaszervizeként cégünk, a Camera Kft. kapta meg a lehetőséget a CPS szolgáltatások magas színvonalú ellátására. A CPS szolgáltatásról további információ a következő weboldalakon található:

http://www.canon-europe.com/cps

http://cpn.canon-europe.com/content/services.do

 Mindemellett a Canon CPS szervizek fotóeszköz-ellátottsága okán különböző alap, professzionális és speciális fotóeszközök bérlésére is lehetőséget biztosít a CPS tagság, így magyarországi márkaszervizünkben is széles választékkal várjuk a fotóeszközök bérlése iránti érdeklődését.A fotóeszközök bérlésének lehetőségéről további információ az alábbi weboldalunkon érhető el:

http://camerakft.com/hu/szolgaltatasok/berles