FUTÁRRENDELÉS

Futárrendelés röviden

A termékek belföldön történő szállítását szerződött partnerünk, a DPD Hungária Kft. végzi.

1) Töltse ki a hibabejelentő nyomtatványunkat!

2) Rendelje meg a futárt az alábbi űrlap kitöltésével!

3) Körültekintően csomagolja be a készüléket a kitöltött hibabejelentő nyomtatvánnyal és a jótállási jeggyel együtt!

Futárszolgáltatás típusai

Minden Európában vásárolt garanciális Canon, Pentax, Ricoh, Sigma és Tamron fotoeszköz rendeltetésszerű használat mellett bekövetkezett meghibásodása esetén garanciaidőn belül díjmentes szállítás igényelhető Magyarország területén, érvényes jótállási jegy bemutatását követően. Ehhez kérjük az űrlap kitöltésekor a megfelelő dokumentum(ok) csatolását.

Amennyiben a szervizünkbe történő beszállítást követően derül ki, hogy a termék jótállási igénye nem érvényesíthető, úgy a szállítási díj fizetendővé válik, melynek jelenlegi alapdíja bruttó 2.500 Ft/út. Futárrendelés igénylését megelőzően kérjük ellenőrizze, hogy a vásárláskor kapott jótállási jegy megfelel-e a követelményeknek, s nem áll fenn jótállási igényt kizáró tényező.

Nagyobb értékű termékek ügyféltől szervizünkbe, illetve szervizünkből ügyfélhez történő szállítása esetén, felülbiztosításra van lehetőség.

A termékek belföldön történő szállítását szerződött partnerünk, a DPD Hungária Kft. végzi. A szállítás alapdíja bruttó 4.500 Ft/út, tehát oda-vissza szállítás esetén bruttó 9.000 Ft, mely ár esetében minden egyes csomag bruttó 50.000 Ft értékig történő alapbiztosítást tartalmaz.

Figyelem! 2019. március 1-től a javítási díjat és a szállítási díjat minden esetben előre utalással, az ügyfelünknek küldött átutalási számla összegének a beérkezése után tudjuk indítani a szállítást.
Megértésüket köszönjük!

Nagyobb értékű termékek ügyféltől szervizünkbe, illetve szervizünkből ügyfélhez történő szállítása esetén, felülbiztosításra van lehetőség.

Amennyiben készülékét cégünktől, azaz a Camera Kft.-től vásárolta és a termékhez kiterjesztett jótállási időt biztosítottunk, úgy ez idő alatt ezen készülékekhez bónusz futár igényelhető, mely esetben garanciális meghibásodás kijavításakor cégünk a futárdíjat is átvállalja.

Olyan esetekben, amikor a jótállási igény nem érvényesíthető, vagy a kivizsgálás során hibát nem tapasztaltunk, a futárdíj a „Fizetős futár” elszámolási rátájával felszámításra kerül.

Nagyobb értékű termékek ügyféltől szervizünkbe, illetve szervizünkből ügyfélhez történő szállítása esetén, felülbiztosításra van lehetőség.

Futárrendelés

6. Ki a forgalmazó?
Az a forgalmazó, aki a fogyasztási cikket közvetlenül a fogyasztónak értékesíti. A forgalmazót a törvény szavatosságra és terméktől függően jótállásra kötelezi.

7. Ki a gyártó hazai képviselője?
Mind a forgalmazó, mind pedig a hivatalos javítószolgálat a hazai képviselőktől független cég. Tevékenységükért a hazai képviselők nem felelősek.

Hazai képviselők
– Canon: Canon Hungária Kft.
– Sigma: Hama Kft.
– Tamron: Computer Emporium Kft.
– Pentax-Ricoh: Fotoplus Kft.