facebook_page_plugin

Canon DSLR vázak

Canon EOS 1D mark IV váz Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 10,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 1Dc váz Canon DSLR vázak
A nagy teljesítményű DSLR vázba zárt EOS-1D C, ez a forradalmi multimédiás fényképezőgép, amely egyaránt remekel az állóképek és a videofelvételek készítésében, 4k videókat és olyan speciális videofunkciókat kínál, mint, például a Canon Log Gamma.
Nettó bérleti díj Ft 40,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 1Ds mark III váz Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 8,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 1Dx mark II váz Canon DSLR vázak
Az EOS-1D X-et használó profik visszajelzései alapján továbbfejlesztett EOS-1D X Mark II egy új 20,2MP-es full-frame CMOS érzékelőt kapott. További újdonság még az új AI Servo AF III+, valamint a 4K videorögzítés másodpercenként 60 képkockás rögzítési rátával. Kiemelkedő képminőség és pontos autofókusz gyenge fénynél is. Az EOS-1D X Mark II kiváló teljesítményt nyújt szinte bármilyen megvilágítás mellett, a vakító napsütéstől kezdve majdnem a teljes sötétségig. ISO tartománya – ISO100 és 51 200 között áll
Nettó bérleti díj Ft 20,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 1Dx mark III Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 25,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 1Dx váz Canon DSLR vázak
A EOS-1DX ötvözi a sebességet és a kimagasló képminőséget, megalkotva a professzionális fényképezőgépek új generációját. A kettős „DIGIC 5+” processzorral rendelkező, teljes képmezős, 18 megapixeles érzékelő magasra teszi a mércét, az akár 12 képkocka/másodperc sebességű felvételkészítés pedig új távlatokat nyit.
Nettó bérleti díj Ft 10,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 40D váz Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 3,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 50D váz Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 5,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 5D mark II váz Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 7,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 5D mark III váz Canon DSLR vázak
Az EOS 5D Mark III egy teljes képmezős, 22,3 megapixeles, 61 pontos autofókusszal és 6 kép/másodperces sorozatfelvételi sebességgel rendelkező DSLR. Full-HD videokészítés kiváló minőségben, manuális képfrekvencia-, hangvezérlés stb. beállítással.
Nettó bérleti díj Ft 10,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 5D mark IV váz Canon DSLR vázak
Kompromisszumok nélküli rugalmasság, hogy megtalálhasd a tökéletes pillanatot.
Nettó bérleti díj Ft 12,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 5Ds R váz Canon DSLR vázak
Használd ki a gyors, természetes DSLR-kezelést és a 50,6 megapixeles felbontást, és örökíts meg minden pillanatot rendkívüli részletgazdagsággal. Az EOS 5DS R átalakítja a világról alkotott képedet.
Nettó bérleti díj Ft 12,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 5Ds váz Canon DSLR vázak
Használd ki a gyors, természetes DSLR-kezelést és a 50,6 megapixeles felbontást, és örökíts meg minden pillanatot rendkívüli részletgazdagsággal. Az EOS 5DS átalakítja a világról alkotott képedet.
Nettó bérleti díj Ft 10,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 60D váz Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 6,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 650D váz Canon DSLR vázak
Ideális belépés az EOS világába. Az EOS 650D 18,0 megapixeles érzékelője kiváló mind állóképek, mind Full HD videók készítéséhez. A változtatható képszögű Clear View LCD II érintőképernyő megkönnyíti a felvételkészítést.
Nettó bérleti díj Ft 2,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 6D mark II váz Canon DSLR vázak
Érd el kitűzött kreatív céljaidat a nagyszerű teljesítmény és az innovatív funkciók segítségével, amelyek bármerre tartasz, segítenek megtenni a következő lépéseket a fotózás terén.
Nettó bérleti díj Ft 11,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 6D váz Canon DSLR vázak
Nettó bérleti díj Ft 8,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 70D váz Canon DSLR vázak
Örökítsd meg a pillanatot lenyűgöző fényképeken vagy Full HD videókon a kiváló teljesítményű EOS 70D fényképezőgéppel, amely 7 kép/mp-es sebességgel készít teljes felbontású felvételeket, valamint korszerű 19 pontos AF-rendszerrel és a Canon egyedülálló Dupla pixeles CMOS AF technológiájával rendelkezik.
Nettó bérleti díj Ft 8,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 760D váz Canon DSLR vázak
Emeld új magasságokba a fényképeidet a 24,2 megapixeles érzékelővel, a testre szabható 19 pontos AF-rendszerrel és a sokoldalú vezérlőelemekkel.
Nettó bérleti díj Ft 3,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS 7D mark II váz Canon DSLR vázak
Készíts képsorozatokat akár 10 kép/mp sebességgel teljes autófókusszal és automatikus expozícióval. Az érzékeny kezelés azt jelenti, hogy a másodperc tört részéig tartó pillanatokat rögzíthetsz, és a nagy kapacitású puffer biztosítja, hogy folyamatosan készíthetsz felvételeket a teljesítmény csökkenése nélkül.
Nettó bérleti díj Ft 10,000 /nap
Lefoglalom