facebook_page_plugin

Sigma objektívek

Sigma 18-35mm /1.8 DC HSM | Art - Canon bajonettes Sigma objektívek
Nettó bérleti díj Ft 5,000 /nap
Lefoglalom
Sigma 20mm / 1.4 DG HSM (ART) (for Canon) Sigma objektívek
A 20mm-es F1.4 rekesznyílást kínáló objektív kiemelkedő BOKEH hatást, fényerőt és példátlan vizuális élményeket szolgáltat. Ahhoz, hogy ultra nagy látószöget, 20mm-es gyújtótávolságot és F1.4 fényerőt kínálhasson, dupla aszférikus 59mm-es lencsetagot foglal magában. Az ehhez hasonló objektíveket rendkívül nehéz gyártani, viszont a SIGMA elfogadta a kihívást, hogy létrehozzon egy F1.4 fényerővel rendelkező ultra nagylátószögű objektívet, mely teljesíti a SIGMA Art szériájának szigorú követelményeit.
Nettó bérleti díj Ft 6,000 /nap
Lefoglalom
Sigma 24-70mm /2.8 DG OS HSM | Art - Canon bajonettes Sigma objektívek
A fotósok egy 24-70mm F2.8 objektívtől jóval többet várnak, mint a kimagasló képminőség. Minden olyan szolgáltatást szeretnének megkapni, ami ezt az objektívet igazi, univerzálisan használható mindenessé teszi. Ilyen az ultranagy felbontású fényképezőgépeket is kiszolgálni képes optikai felépítés, a hypersonic motor (HSM) a gyors automatikus élességállításhoz, a rendkívül hatékony optikai képstabilizátor (OS), a por és fröccsenő víz ellen védelmet nyújtú gumi szigetelés és a masszivitást sugárzó fém tubus.
Nettó bérleti díj Ft 8,000 /nap
Lefoglalom
Sigma 35mm /1.4 DG HSM | Art - Canon bajonettes Sigma objektívek
Nettó bérleti díj Ft 6,000 /nap
Lefoglalom
Sigma 500mm /4 AF DG OS HSM | Sport - Canon bajonettes Sigma objektívek
Ez az objektív kimagasló funkcionalitással egyesíti a magas szintű optikai teljesítményt a kihívást jelentő felvételek elkészítéséhez.
Nettó bérleti díj Ft 20,000 /nap
Lefoglalom