facebook_page_plugin

Canon MILC rendszer

Canon EF-M 11-22mm /4-5.6 IS STM Canon MILC rendszer
Készíts drámai tájképeket ezzel az ultra nagy látószögű, 11–22 mm-es EF-M bajonettes zoomobjektívvel! Kompakt, könnyű és jól hordozható objektív EOS kompakt rendszer-fényképezőgépekhez, amellyel kiváló minőségű fotók és videók készíthetők.
Nettó bérleti díj Ft 4,000 /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 15-45mm /3.5-6.3 IS STM Canon MILC rendszer
Ezzel az állóképekhez és videókhoz egyaránt ideális, kisméretű, sokoldalú és egyszerűen hordozható, 15–45mm-es zoomobjektívvel a lélegzetelállító tájképektől és a gyönyörű portréktól kezdve egészen a gyorsan pörgő eseményekig mindent megörökíthetsz.
Nettó bérleti díj Ft 3,000 /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 18-150mm /3.5-6.3 IS STM Canon MILC rendszer
Ideális teljes körű megoldás az EOS M használói számára, akik korlátlan kreatív lehetőségekre vágynak. 8,3-szeres optikai zoommal, 4 fokozatú optikai képstabilizátorral és léptetőmotoros fókuszálási technológiával rendelkezik.
Nettó bérleti díj Ft 5,000 /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 18-55mm /3.5-5.6 IS STM Canon MILC rendszer
Sokoldalú és könnyű 18-55 mm-es zoomobjektív EF-M bajonettel az EOS M fényképezőgéphez. Állóképekhez és videofelvételekhez is ideális – a lenyűgöző tájképektől és meseszép portréktól a gyorsan pörgő eseményekig bármilyen téma megörökítéséhez alkalmas.
Nettó bérleti díj Ft 2,000 /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 22mm /2 STM Canon MILC rendszer
22 mm nagy látószögű „pancake” objektív EF-M bajonettel - az EOS M fényképezőgéppel együtt ideális lenyűgöző tájképek készítésére és a mindennapi események dokumentálására Az f/2,0 maximális rekeszértékkel gyenge megvilágításnál is remek állóképeket és videofelvételeket készíthet.
Nettó bérleti díj Ft 2,000 /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 28mm / 3.5 Macro IS STM Canon MILC rendszer
Nagyítsd fel a témák legapróbb részleteit ezzel a Canon EOS M sorozathoz illő innovatív, kompakt makroobjektívvel. A világ első beépített makrovakut tartalmazó autofókuszos objektívével garantáltan rávilágíthatsz a témák lényegére. A kiváló 1,2-szeres nagyítás pedig azt jelenti, hogy közelebb kerülhetsz, mint valaha.
Nettó bérleti díj Ft 4,000 /nap
Lefoglalom
Canon EF-M 32mm /1.4 STM Canon MILC rendszer
A portrékhoz, spontán beállítású képekhez, és a kellemes, természetes perspektívát tükröző kompozíciókhoz tökéletes, a kreatív megoldásokat támogató EF-M 32mm f/1.4 STM egy EF-M prémium kategóriájú, fix gyújtótávolságú objektív, amelyet a gyors, diszkrét, kivételesen részletgazdag és éles fényképek készítésére terveztek.
Nettó bérleti díj Ft 5,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS M váz Canon MILC rendszer
18 megapixeles, cserélhető objektívekkel használható, kompakt rendszer-fényképezőgép, amelyet bárhová magával vihet. Az egyszerű, kreatív beállításoknak és a kiváló teljesítménynek köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is lenyűgöző képeket készíthet.
Nettó bérleti díj Ft 2,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS M100 váz Canon MILC rendszer
Lenyűgöző képeken és mozifilmhatású Full HD videókon keresztül mesélheted el a történetedet. Klassz, kompakt és kreatív – a tükör nélküli EOS M100 fényképezőgéppel könnyedén rögzítheted és megoszthatod a pillanatokat az okostelefonokon megszokott érintéses vezérléssel és az egyszerű Bluetooth- és Wi-Fi-kapcsolattal.
Nettó bérleti díj Ft 3,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS M3 váz Canon MILC rendszer
Az EOS M3 egy DSLR teljesítményét és egy kompakt fényképezőgép hordozhatóságát kínálja. Állj készen a történetek megörökítésére, bárhol is jársz.
Nettó bérleti díj Ft 6,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS M5 váz Canon MILC rendszer
A zoomobjektív ideális teljes körű megoldás az EOS M használói számára, akik korlátlan kreatív lehetőségekre vágynak. 8,3-szeres optikai zoommal, 4 fokozatú optikai képstabilizátorral és léptetőmotoros fókuszálási technológiával rendelkezik.
Nettó bérleti díj Ft 10,000 /nap
Lefoglalom
Canon EOS M50 váz Canon MILC rendszer
A letisztult és klasszikus kialakítású, tükör nélküli fényképezőgép technológiáinak, például a 4k felbontású videofelvételnek, a DSLR-méretű érzékelőnek és az egyszerű csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően olyan emlékezetes történeteket alkothatsz, amelyeket büszkén osztasz majd meg minden ismerősöddel.
Nettó bérleti díj Ft 8,000 /nap
Lefoglalom
Canon EVF-DC1 elektronikus kereső Canon MILC rendszer
Érzékeny, nagy felbontású elektronikus kereső a kompozíciók kényelmes beállításáért. Akár 90 fokban is kiforgatható, így hagyományos, a tükörreflexeshez hasonló kezelést vagy derékmagasságú felvételkészítést biztosít.
Nettó bérleti díj Ft 2,000 /nap
Lefoglalom
Canon EVF-DC2 elektronikus kereső Canon MILC rendszer
Kompakt elektronikus kereső adott PowerShot és EOS M fényképezőgéphekhez.
Nettó bérleti díj Ft 2,000 /nap
Lefoglalom