facebook_page_plugin

Canon vakuk

Canon CP-E4 Compact Battery Pack Canon vakuk
Nettó bérleti díj Ft 1,000 /nap
Lefoglalom
Canon Macro Ring Lite MR-14EX mark II Canon vakuk
A nagy teljesítményű Macrolite vaku mind terepen, mind a stúdióban kreatív megvilágítási lehetőségeket biztosít a közeliket készítő fotósok számára.
Nettó bérleti díj Ft 8,000 /nap
Lefoglalom
Canon Speedlite 430EX Canon vakuk
Nettó bérleti díj Ft 3,000 /nap
Lefoglalom
Canon Speedlite 430EX-RT mark III Canon vakuk
Közelítsd meg új oldalról a világítást nagy teljesítményű, sokoldalú és hordozható Speedlite vaku segítségével. A rádiófrekvenciás működtetésnek köszönhetően a fényképezőgéptől távoli vakuzás nagyon egyszerűen elvégezhető, ami új lehetőségeket biztosít a kreatív fényképezés terén.
Nettó bérleti díj Ft 4,000 /nap
Lefoglalom
Canon Speedlite 470EX-AI Canon vakuk
Ez a nagy teljesítményű középkategóriás Speedlite vaku izgalmas módot kínál a profi módon megvilágított képek gyors elkészítéséhez. A motoros, változtatható képszögű fejnek köszönhetően, amely automatikusan beállítja magát a megfelelő szög biztosításához, természetes, kellemes megvilágítást kapunk.
Nettó bérleti díj Ft 5,000 /nap
Lefoglalom
Canon Speedlite 580EX mark II Canon vakuk
Javítsa vakuval készült fotóit ezzel a nagy- teljesítményű, hordozható Speedlite vakuval. 58-as kulcsszám és teljes E-TTL vaku fénymérés biztosít elegendő teljesítményt és pontos vakuexpozíciót.
Nettó bérleti díj Ft 4,000 /nap
Lefoglalom
Canon Speedlite 600EX-RT Canon vakuk
Külső és belső vakuként is használható nagy teljesítményű vaku. A beépített rádiófrekvenciás kioldással akár 30 méteres távolságból is működtetheti a vakut.
Nettó bérleti díj Ft 6,000 /nap
Lefoglalom
Canon Speedlite 90EX Canon vakuk
Kompakt, nagy teljesítményű vaku, amelynek segítségével kiváló és kreatív megvilágítás érhető el, legyen szó akár portréról, akár beltéri jelentekről. Az EOS M fényképezőgép ideális társa.
Nettó bérleti díj Ft 1,000 /nap
Lefoglalom
Canon Speedlite ST-E3 transmitter Canon vakuk
A kompatibilis Speedlite vakuk akár 30 m távolságból is működésbe hozhatók. A rádiófrekvenciás vezérlés akkor is megbízható működést biztosít, ha nem állítható be közvetlen irányzóvonal.
Nettó bérleti díj Ft 3,000 /nap
Lefoglalom