SIGMA Európai gyártói jótállással kapcsolatos információk

  

 A SIGMA korlátozott gyártói garanciája kizárólag azokra a termékekre érvényes, melyeket az alább felsorolt országokban, erre felhatalmazott forgalmazók importáltak az adott európai régióba. (ANDORRA, AUSZTRIA, BELGIUM, BULGÁRIA, CIPRUS, CSEH KÖZTÁRSASÁG, DÁNIA, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG, ÉSZTORSZÁG, FINNORSZÁG, FRANCIAORSZÁG, GIBRALTÁR, GÖRÖGORSZÁG, HOLLANDIA, HORVÁTORSZÁG, ÍRORSZÁG, KANÁRI SZIGETEK, LENGYELORSZÁG, LETTORSZÁG, LITVÁNIA, LUXEMBURG, MAGYARORSZÁG, MÁLTA, NÉMETORSZÁG, OLASZORSZÁG, PORTUGÁLIA, ROMÁNIA, SPANYOLORSZÁG, SVÉDORSZÁG, SZLOVÁKIA, SZLOVÉNIA, ILLETVE BOSZNIA-HERCEGOVINA, FEHÉROROSZORSZÁG, IZLAND, MACEDÓNIA, MOLDOVA, MONACO, NORVÉGIA, SVÁJC, SZERBIA ÉS UKRAJNA).

 

A gyártói garanciát a SIGMA Corporation of Japan biztosítja (2-4-16 Kurigi, Asao-ku, Kawasaki-shi, Kanagawa 215-8530, Japán).

 

 Ez a jótállás kiegészíti a jogszabályokon alapuló jogokat, így a gyártói jótállás semmilyen része sem befolyásolja a vásárló jogszabályokban rögzített jogait. A SIGMA az eredeti értékesítés időpontjától számított egy évig a saját gyártói jótállását biztosítja a fogyasztónak, az garanciális feltételek teljesülése esetén.

 

A garanciális feltételekről és további részletekről erre a linkre kattintva olvashat bővebben.

 

A jótállás ideje általánosan 1 év.

 

Magyarországi forgalmazói garancia - A Hama Kft. kötelező és kiterjesztett garanciája

 

 A Hama Kft., mint a SIGMA termékek magyarországi hivatalos importőre, az általa forgalmazott objektívekre és konverterekre a gyártói, illetve a magyar jogszabályokban előírt kötelező 1 éves jótállást vállal.

  • A Magyarországon kívül, Európában (lásd a felsorolt országokat) vásárolt SIGMA objektívek esetén, az 1 éves gyártói garancia az érvényes dokumentumok bemutatásával Magyarországon is érvényesíthető.

  • Az Európán kívül (USA, Kanada, Hong Kong stb.) értékesített SIGMA objektívek esetén, az 1 éves gyártói garancia Magyarországon nem érvényesíthető, Márkaszervizünk a javítást előzetes díjkalkuláció alapján tudja elvégezni.